Invisalign, de onzichtbare beugel!

Je gebit verbeteren zonder dat iemand het ziet? Dit kan met de onzichtbare Invisalign beugel!

Je Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners die je om de 2 weken vervangt door een nieuw exemplaar.
Iedere aligner is speciaal op maat gemaakt voor jouw gebit. Telkens wanneer je een nieuwe aligner over je tanden klikt, verschuift je gebit geleidelijk naar de door je specialist voorgeschreven positie.

Voor een optimale behandeling is het zeer wenselijk dat die gepland en uitgevoerd wordt door een specialist die bovendien ervaren is in het gebruik van deze methode. R.G. Potgieser is van 2007 tot 2009 parttime in Ierland gaan werken om daar uitgebreid ervaring op te doen met deze methode die destijds in Nederland niet aan patienten in rekening mocht worden gebracht. Sinds die tijd werken wij zowel in Nederland als Duitsland met deze methode. De laatste jaren is helaas een wildgroei aan aanbieders aan het ontstaan, waaronder ook commerciele praktijken. Wij stellen het belang van de patient voorop: inventarisatie van de wensen en problemen, een goede diagnose en een passende behandeling.

Met de unieke ClinCheck® software van Align Technology wordt de behandeling vooraf virtueel tot in het kleinste detail uitgewerkt. Als het goed is gepland door een ervaren orthodontist die een plan opstelt dat realistisch is en tot een goed resultaat leidt. 

Invisalign is de beste manier om je lach te veranderen zonder je dagelijks leven op zijn kop te zetten. Benieuwd of deze behandelmethode geschikt is voor jouw gebit?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons?

Klik hier voor meer info

Meer informatie?

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.