Uw tanden worden tot wel acht tinten witter!

Wilt u uw tanden op een veilige manier laten bleken? Bij de Praktijk voor Orthodontie Potgieser bent u gegarandeerd van een gezond en stralend wit gebit!

Terwijl andere tandbleekproducten uw tanden en tandvlees kunnen aantasten, zorgt onze behandeling met de Philips Zoom met Relief ACP juist voor meer glans en beter beschermd glazuur. 

Hoe werkt het?

Ons tandbleekproces is jarenlang geperfectioneerd, zodat u verzekerd bent van de witste tanden en de veiligste behandeling. Uw tandvlees wordt zorgvuldig beschermd met een speciale laag, waarna de tandheelkundige onze unieke tandbleekgel op basis van waterstofperoxide op uw tanden aanbrengt. Waterstofperoxide breekt de moleculaire verbindingen af die de vlekken op en in uw tanden veroorzaken. Het intense licht van de Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator op de tandbleekgel laat het nog sneller werken en verbetert het resultaat met wel 40%. Uw tanden worden tot wel acht tinten witter!

Wilt u ook een stralend wit gebit? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gebit? En de kosten die daaraan verbonden zijn? Vul onderstaand formulier in!

bleken van tanden

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons?

Klik hier voor meer info

Meer informatie?

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.